blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

EFTERSKOLERNES DAG 24. SEPTEMBER 2017: ÅBENT HUS KL. 10.00-17.00

Cathrine Petersen

Kig forbi til vores åbent hus arrangement: Efterskolernes Dag søndag 24. september 2017 kl. 10-17

På Efterskolernes Dag fortæller forstanderen om Bindernæs Efterskole i Auditoriet kl. 11.00, 13.00 og 15.00

Der er mange aktiviteter i hal, klasselokaler og på værkstederne.

Eleverne viser rundt og fortæller om deres hverdag og fællesskabet, og lærerne står klar til at fortælle mere om faglighed og værdier.

Kontoret er åbent for spørgsmål omkring tilmelding, ledige pladser og økonomi.

Vi glæder os til at se jer :)