Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Besøg af racerkører Mikkel Mac.

Cathrine Petersen

I sidste uge (11. Marts 2015) havde vi et inspirerende besøg af racerkører Mikkel Mac. Han fortalte sin historie om vejen til succes og til mange af elevernes store overraskelse, startede Mikkel Mac med at træne på gokartbanen i Rødby