blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Bindernæs Efterskole søger køkken- og rengøringsassistent

Cathrine Petersen

Vi søger en ny køkken- og rengøringsassistent med ansættelse hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Personprofil:

·       Du har relevant køkken uddannelse

·       Du har en positiv tilgang til livet og dit arbejde

·       Du elsker et godt grin og syntes det gør dagen bedre

·       Du ser muligheder frem for begrænsninger

·       Du brænder for dit arbejde og nyder at have elever med i køkkendriften

·       Du besidder empati og omsorg.

·       Du er mødestabil

·       Du er fleksibel

·       Du kan holde hoved koldt i presset situationer

·       Du skal forvente at arbejdstiden er fordelt på hverdage, weekend og aften

Arbejdsopgaver:

·       Tilberedelse af kolde og varme retter

·       Rengøring i køkkenet

·       Rengøring i fællesområder

·       Modtagelse, kontrol og udpakning af varer

·       Udfyldelse af egenkontrol

Vi tilbyder:

• En alsidig og spændende arbejdsplads, hvor dagene aldrig er ens
  • Gode og hjælpsomme kollegaer
  • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø

Hvem er vi:

Bindernæs Efterskole er en almen efterskole, der har plads til 172 elever fordelt på 8. til 10. klasse og har 35 ansatte. Bindernæs Efterskole er oprettet af 3F afdelinger øst for Storebælt, hvorfor vi forventer, at du har en positiv afklaret holdning til de politiske og samfundsmæssige aspekter i arbejderbevægelsen.

Ansættelse sker efter kvalifikationer og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – 3F Organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten

Ansøgningen sendes til kd@bindernaes.dk – ansøgningsfristen er fredag 16. december 2016. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 21. december 2016.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skolens køkkenleder Kim Danielsen tlf. 21 45 55 26.