Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Dyrepasser & vilde dyr - ny spændende linje

Cathrine Petersen

Dyrepasser & vilde dyr

Fra skoleåret 2016/17 har Bindernæs Efterskole indgået samarbejde med Knuthenborg Safaripark om en dyrepasserlinje. Dyrepasser og vilde dyr er linjen for dig, der elsker dyr, og som er fascineret af zoo-verdenen og de vilde dyrs adfærd og trivsel.

Du kommer til at stifte bekendtskab med en række af de specielle dyr og dyregrupper man finder i zooverden fra foderdyr som insekter til rovdyr, primater og eksotiske klov- og hovdyr. Du får et praktisk, men også teoretisk kendskab til en række af dyrepassernes forskellige arbejdsrutiner, fodringsteori, sikkerhed, tilsyn af dyr, rengøring og vedligeholdelse af anlæg og derudover en forståelse for zooverden. I løbet af året skal du bl.a. arbejde i Giraf-, Næsehorn- og Tigerstaldene og deltage i den daglige aktivering/fodring af bavianer, ulve og lemurer.

Undervisning er tilrettelagt således, at der vil være en fast ugentlig undervisningsdag i Knuthenborg Safaripark og supplerende teoretisk- og praktisk undervisning på Bindernæs Efterskole.

Hvad enten du gerne vil snuse til uddannelsen som dyrepasserassistent/dyrepasser eller bare gerne vil have et spændende år helt tæt på de vilde dyr, er dyrepasser og vilde dyr-linjen for dig.