Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ny linje - Mekanikerlinjen

blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Ny linje - Mekanikerlinjen

Cathrine Petersen

På grund af stor interesse og efterspørgsel, har Bindernæs Efterskole besluttet at oprette en mekanikerlinje.

Mekanikerlinjen er for alle, der er vilde med biler, gokarts, traktorer og andre motordrevne køretøjer. Fra skoleårets begyndelse har vi købt en gammel bil og en traktor, der gennem året skal istandsættes. Du vil også kunne medbringe din egen knallert, som du kan sætte i stand – dog må du vente med at køre på den til du er hjemme igen.

I løbet af året vil du komme til at tage til forskellige race og traktortræk og du vil selv skulle køre grand-prix på en gokartbane. Hvad enten du tænker på en uddannelse som mekaniker eller blot har benzin i blodet, så er mekanikerlinjen for dig.