blog

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Vores nye dyrepasserlinje er i fuld gang

Cathrine Petersen

Vores nye dyrepasserlinje er i fuld gang - både i Knuthenborg og på skolen.

På dyrepasserlinjen bliver eleverne introduceret for dyrepasserens alsidige arbejde med fodring og udmugning hos dyrene - til midt i det hele, at skulle smide alt, hvad de har i hænderne, for at overvære en chipning af et lille nyfødt æsel.

Mens halvdelen af eleverne var i Knuthenborg igår, blev den anden halvdel tilbage på skolen, hvor der var foredrag og fremvisning af krybdyr.