Tilmeldingsskema & brochure

Tilmelding & OPTAGELSE

For at blive optaget på skolen, skal du sende tilmeldingsskemaet (er ikke bindende) til skolen, derefter vil du blive indkaldt til en informationsdag, således du kan tage beslutningen om eventuel skolegang på Bindernæs på et ordentligt grundlag.

Er det noget for dig, så skal du indbetale et depositum på kr. 1.500 som vil blive opkrævet af skolen i forbindelse med en informationsdag, og så er du endeligt optaget, når du har modtaget en bekræftelse.

Vi optager elever fra 14 til 18 år på 8., 9. 10. og 11. klassetrin, og man kan være elev hos os i max. to skoleår.

Det er ikke en selvfølge, at alle kan blive 2. års elev på Bindernæs, da vi løbende i det første skoleår vurderer elevens egnethed som 2. årselev udfra fastsatte kriterier.

.