Gøgl & Cirkus

Er du rap i replikken, går du rundt med en lille tryllekunstner i maven eller er du mere til rå gadegøgl med ild, søm og glasskår? Så er gøgl, cirkus og teater noget for dig! Du får også mulighed for at afprøve balancens svære kunst med ethjulet cykler, stylter og linedans på slackline. Oplev magiens verden med trylleri og mystiske forsvindingsnumre. Blæs ild, gå på glasskår og hop ind i store balloner. Er du mere til det teatralske får du også mulighed for at afprøve dine evner inden for skuespillets verden. Alt dette samles til to årlige forestillinger.

Efterårsforestilling: Frem til efterårsferien arbejder vi på en kortere forestilling, hvor både musik, gøgl, cirkus og teater og dans kommer til at indgå. Vi arbejder med grundlæggende færdigheder og udtryk og vænner os til at stå på scenen og optræde foran publikum.

Forårsforestilling: Efter efterårsforestillingen bliver der arbejdet frem mod en lidt større produktion til forårsforestillingen. Ideér og ønsker forsøges indfanget under et tema. Inspiration hentes bl.a ved at se danseforestillinger og teaterstykker. Der arbejdes efter jul ihærdigt på forestillingen, hvor alle træner og fordyber sig det valgte linjefag, og hvor trådene til sidst samles i forestillingen, som vises for elever og forældre omkring påske.

Efter forestillingerne: Efter påske arbejdes der på at arrangere X-factor eller Talent-show på Bindernæs. Et dejligt pust hvor alle familier på skolen kan tilmelde sig og afprøve deres talent. Derudover arrangerer MGD koncerter med udefrakommende bands.

Gøgl & Cirkus

Efterårsforestilling: Frem til efterårsferien arbejder vi på en kortere forestilling, hvor både musik, gøgl, cirkus og teater og dans kommer til at indgå. Vi arbejder med grundlæggende færdigheder og udtryk og vænner os til at stå på scenen og optræde foran publikum.

Forårsforestilling: Efter efterårsforestillingen bliver der arbejdet frem mod en lidt større produktion til forårsforestillingen. Ideér og ønsker forsøges indfanget under et tema. Inspiration hentes bl.a ved at se danseforestillinger og teaterstykker. Der arbejdes efter jul ihærdigt på forestillingen, hvor alle træner og fordyber sig det valgte linjefag, og hvor trådene til sidst samles i forestillingen, som vises for elever og forældre omkring påske.

Efter forestillingerne: Efter påske arbejdes der på at arrangere X-factor eller Talent-show på Bindernæs. Et dejligt pust hvor alle familier på skolen kan tilmelde sig og afprøve deres talent. Derudover arrangerer MGD koncerter med udefrakommende bands.