Dans

Har du lyst til at opleve danseglæden og bringe den videre ud til publikum? Hop med på dansebølgen. Dans er for alle – øvede som uøvede. Du kan danse dig glad og i form til forskellige stilarter inden for dansens verden. Prøv f.eks. den klassiske dans, funk, show og Zumba. Lær noget om rytme og beats og vær med til selv at skabe små dansekoreografier. Der bliver danset til de nyeste hits og de ældste ørehængere. Har du lyst til at fyre den af på scenen med fed dans til MGD-familiens forestillinger, så er danselinjen lige noget for dig.

Efterårsforestilling: Frem til efterårsferien arbejder vi på en kortere forestilling, hvor både musik, gøgl, cirkus og teater og dans kommer til at indgå. Vi arbejder med grundlæggende færdigheder og udtryk og vænner os til at stå på scenen og optræde foran publikum.

Forårsforestilling: Efter efterårsforestillingen bliver der arbejdet frem mod en lidt større produktion til forårsforestillingen. Ideér og ønsker forsøges indfanget under et tema. Inspiration hentes bl.a ved at se danseforestillinger og teaterstykker. Der arbejdes efter jul ihærdigt på forestillingen, hvor alle træner og fordyber sig det valgte linjefag, og hvor trådene til sidst samles i forestillingen, som vises for elever og forældre omkring påske.

Efter forestillingerne: Efter påske arbejdes der på at arrangere X-factor eller Talent-show på Bindernæs. Et dejligt pust hvor alle familier på skolen kan tilmelde sig og afprøve deres talent. Derudover arrangerer MGD koncerter med udefrakommende bands.

Dans

Efterårsforestilling: Frem til efterårsferien arbejder vi på en kortere forestilling, hvor både musik, gøgl, cirkus og teater og dans kommer til at indgå. Vi arbejder med grundlæggende færdigheder og udtryk og vænner os til at stå på scenen og optræde foran publikum.

Forårsforestilling: Efter efterårsforestillingen bliver der arbejdet frem mod en lidt større produktion til forårsforestillingen. Ideér og ønsker forsøges indfanget under et tema. Inspiration hentes bl.a ved at se danseforestillinger og teaterstykker. Der arbejdes efter jul ihærdigt på forestillingen, hvor alle træner og fordyber sig det valgte linjefag, og hvor trådene til sidst samles i forestillingen, som vises for elever og forældre omkring påske.

Efter forestillingerne: Efter påske arbejdes der på at arrangere X-factor eller Talent-show på Bindernæs. Et dejligt pust hvor alle familier på skolen kan tilmelde sig og afprøve deres talent. Derudover arrangerer MGD koncerter med udefrakommende bands.