Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kost

ELSKER DU AT STÅ I ET KØKKEN, OG HAR DU LYST TIL AT SMAGE PÅ GASTRONOMIENS VERDEN?

Du vil blive udfordret i et væld af mad, lækkerier og bagværk, og vi arbejder ud fra fire hovedtemaer:

JORD TIL BORD

Vi tager i denne periode udgangspunkt i hvad vi kan høste og samle i naturen. Vi fremstiller syltetøj, kryddersalte, konfekt og småkager til skolens julebazar i november. Vi skal også prøve at tilberede forskellige retter med vildt, vi får friske ind med fjer og pels.

TRADITIONER OG HØJTIDER

Vi ser på danske og udenlandske madtraditioner, samt forskellige mærkedage som fødselsdag og nytår, vi tilbereder retter relateret til disse temaer. Til jul serverer vi julemiddag med alt tilbehør for familien.

MAD OG KÆRLIGHED

Hvordan laver man en god ”scoremiddag”? Hvad serverer man til Valentinsdag/aften? Hvad vil drengene spise og hvad foretrækker pigerne? Her er plads til fri fantasi og gode ideer.

FORÅR, FASTELAVN OG PÅSKE

Vi går den lyse tid i møde og inviterer til brunch for KKS, vi bager fastelavnsboller og holder påskefrokost krydret med utraditionelle retter.

ALT DET ANDET PÅ KOST

Vi ønsker at du bliver en sund og bevidst forbruger, der ser en sammenhæng mellem indkøb, tilberedning og servering af lækker mad. Vi besøger en slagter, en fisker, en restaurant og vi skal på stor food festival i Prag på vores lejrskole i Tjekkiet. Emner som sundhed, etik og kvalitet er en naturlig del af undervisningen.

Der vil være mulighed for at gå til prøve i madkundskab ved skoleårets afslutning.

Kost

Elsker du at stå i et køkken, og har du lyst til at smage på gastronomiens verden?

Du vil blive udfordret i et væld af mad, lækkerier og bagværk, og vi arbejder ud fra fire hovedtemaer:

Jord til bord

Vi tager i denne periode udgangspunkt i hvad vi kan høste og samle i naturen. Vi fremstiller syltetøj, kryddersalte, konfekt og småkager til skolens julebazar i november. Vi skal også prøve at tilberede forskellige retter med vildt, vi får friske ind med fjer og pels.

Traditioner og højtider

Vi ser på danske og udenlandske madtraditioner, samt forskellige mærkedage som fødselsdag og nytår, vi tilbereder retter relateret til disse temaer. Til jul serverer vi julemiddag med alt tilbehør for familien.

Mad og kærlighed

Hvordan laver man en god ”scoremiddag”? Hvad serverer man til Valentinsdag/aften? Hvad vil drengene spise og hvad foretrækker pigerne? Her er plads til fri fantasi og gode ideer.

Forår, fastelavn og påske

Vi går den lyse tid i møde og inviterer til brunch for KKS, vi bager fastelavnsboller og holder påskefrokost krydret med utraditionelle retter.

Alt det andet på kost

Vi ønsker at du bliver en sund og bevidst forbruger, der ser en sammenhæng mellem indkøb, tilberedning og servering af lækker mad. Vi besøger en slagter, en fisker, en restaurant og vi skal på stor food festival i Prag på vores lejrskole i Tjekkiet. Emner som sundhed, etik og kvalitet er en naturlig del af undervisningen.

Der vil være mulighed for at gå til prøve i madkundskab ved skoleårets afslutning.