Personlig udvikling

Den personligt udviklende del

Eleverne bor i en af vores 3 familier. Familierne er en samling af i alt 11 linjer, der er samlet efter interesse. Ved optagelsen skal eleverne tage stilling til, hvilken af skolens linjer, de gerne vil være på. Linje-valget er for hele skoleåret, og er afgørende for, hvilken familie man ender med at tilhøre. Der kan vælges imellem:

I familierne vil der, udover linjefagsundervisning, også bydes på sociale arrangementer, en årlig lejrskole og andre spændende aktiviteter, som er meget forskellige fra familie til familie, da det ofte er meget interesse-orienteret.

Det er desuden vigtigt, at eleverne i alle familier skal præsenteres for klatring, kano, kajak, surf, fitness og ude-livsoplevelser samt have ugentlig motion.

Om aftenen tilbyder vi bl.a. håndbold, svømning, jagttegnsundervisning og ikke mindst klub-aften, som det er frivilligt at tilmelde sig, på tværs af alle familier.