Sportlinien på Bindernæs Efterskole består af følgende linier:

Fodbold

Fodboldtræningen er for alle, alle der har lyst til fodbold efter DBU ́s fairplay tanker. Fodbold skal være sjovt og udfordrende for alle. Hos os er lysten til fodbold vigtigere end evnerne. Vi skal i årets løb deltage i den hjemlige fodboldturnering for ikke idrætsefterskoler, ligesom vi skal spille mod de lokale fodboldklubber.

Vi arbejder ud fra de fire hovedtemaer:

Teknisk træning, Spilforståelse, Fysisk træning og Teori.

Multi

Multi er for dem, som vil have et efterskoleår med mange forskellige sportsgrene og udendørs oplevelser. Hvis du elsker sport og frisk luft, men vil prøve alt andet en fodbold og håndbold, så er multi det rigtige valg for dig.

Vi arbejder ud fra tre hovedtemaer:

Vilde sportsgrene, Hårdtslående sportsgrene og Friluftsoplevelser.

Cykling

Hvis du har lyst til at afprøve dit cykeltalent, og have mulighed for at blive cykelmekaniker med GARANTERET elevplads efter dit efterskoleophold, så er cykellinjen noget for dig. Hvad enten du har stort talent eller ej, er der også plads til dig, det er ikke kun talent, der skaber vindere, men den indre glæde og gejst – vi har plads til alle.

Vi arbejder ud fra fire hovedtemaer:

Fysisk træning, Mental træning, Teori og Alternativ træning.

SPORT

Fodbold

Fodboldtræningen er for alle, alle der har lyst til fodbold efter DBU ́s fairplay tanker. Fodbold skal være sjovt og udfordrende for alle. Hos os er lysten til fodbold vigtigere end evnerne. Vi skal i årets løb deltage i den hjemlige fodboldturnering for ikke idrætsefterskoler, ligesom vi skal spille mod de lokale fodboldklubber.

Vi arbejder ud fra de fire hovedtemaer:

Teknisk træning, Spilforståelse, Fysisk træning og Teori.

Multi

Multi er for dem, som vil have et efterskoleår med mange forskellige sportsgrene og udendørs oplevelser. Hvis du elsker sport og frisk luft, men vil prøve alt andet en fodbold og håndbold, så er multi det rigtige valg for dig.

Vi arbejder ud fra tre hovedtemaer:

Vilde sportsgrene, Hårdtslående sportsgrene og Friluftsoplevelser.

Cykling

Hvis du har lyst til at afprøve dit cykeltalent, og have mulighed for at blive cykelmekaniker med GARANTERET elevplads efter dit efterskoleophold, så er cykellinjen noget for dig. Hvad enten du har stort talent eller ej, er der også plads til dig, det er ikke kun talent, der skaber vindere, men den indre glæde og gejst – vi har plads til alle.

Vi arbejder ud fra fire hovedtemaer:

Fysisk træning, Mental træning, Teori og Alternativ træning.