Teoriundervisning

Teoriundervisningen

Den prøveforberedende del indeholder alle de skolefag, elever kan aflægge folkeskolens prøver i, dog har vi fået fritagelse for undervisning i Kristendom.

De almindelige skolefag har vi hele året igennem, og der vil i perioder være projektrelateret undervisning.

Tysk, Fransk og 10. klasse Fysik er tilbudsfag, som kan vælges for et skoleår.

Eleverne på hvert klassetrin bliver opdelt efter faglighed og motivation, og vi har, i hverdagens ”stilletime”, frivillig lektiecafé i de obligatoriske prøvefag.

Hele skoleåret igennem er der tilrettelagt emne- og projektuger samt en del ekskursioner. Der vil ved skoleårets start blive udsendt en semesterplan.

Skoleåret og prøver

Skoleåret begynder midt i august og slutter sidst i juni, og er 42 skoleuger. Der afholdes folkeskolens 9. og 10. klasses prøver ved skoleårets slutning.

Kristendomskundskab

Bindernæs Efterskole er fritaget for undervisning og folkeskolens prøve i kristendomskundskab.