blog Bindernæs Efterskole

Følg med i hverdagen på Bindernæs Efterskole og få indblik i alle vores seje linjer og familier. Vi deler nyheder her løbende.

Info-møde torsdag d. 24 oktober 2019

Cathrine Petersen

Inden endelig tilmelding til Bindernæs Efterskole skal du have været til et informationsmøde, således at du og dine forældre kan få et indtryk af skolen.

På mødet vil forstanderen fortælle om Bindernæs Efterskole, og linjelærerne vil gerne høre mere om dig. Nuværende elever vil vise Jer rundt på skolen, samtidig med at de fortæller om deres hverdag og fælleskabet.  Herefter vil I kunne tage stilling til, om Bindernæs Efterskole skal danne rammen om et fantastik efterskoleår.

Tilmelding til INFO-mødet torsdag d. 24 oktober 2019

Elevnavn *
Elevnavn
Forældrenavn

*Når din tilmelding er modtaget sendes en ny mail med indbydelse direkte til oplyste mailadresse.

EFTERSKOLERNES DAG 29. SEPTEMBER 2019: ÅBENT HUS KL. 10.00-17.00

Cathrine Petersen

Kig forbi til vores åbent hus arrangement: Efterskolernes Dag søndag 29. september 2019 kl. 10-17

På Efterskolernes Dag fortæller forstanderen om Bindernæs Efterskole i Auditoriet kl. 11.00, 13.00 og 15.00

Der er mange aktiviteter i hal, klasselokaler og på værkstederne.

Eleverne viser rundt og fortæller om deres hverdag og fællesskabet, og lærerne står klar til at fortælle mere om faglighed og værdier.

Kontoret er åbent for spørgsmål omkring tilmelding, ledige pladser og økonomi.

Vi glæder os til at se jer :)