Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blog Bindernæs Efterskole

Følg med i hverdagen på Bindernæs Efterskole og få indblik i alle vores seje linjer og familier. Vi deler nyheder her løbende.

Dyrepasser & vilde dyr - ny spændende linje

Cathrine Petersen

Dyrepasser & vilde dyr

Fra skoleåret 2016/17 har Bindernæs Efterskole indgået samarbejde med Knuthenborg Safaripark om en dyrepasserlinje. Dyrepasser og vilde dyr er linjen for dig, der elsker dyr, og som er fascineret af zoo-verdenen og de vilde dyrs adfærd og trivsel.

Du kommer til at stifte bekendtskab med en række af de specielle dyr og dyregrupper man finder i zooverden fra foderdyr som insekter til rovdyr, primater og eksotiske klov- og hovdyr. Du får et praktisk, men også teoretisk kendskab til en række af dyrepassernes forskellige arbejdsrutiner, fodringsteori, sikkerhed, tilsyn af dyr, rengøring og vedligeholdelse af anlæg og derudover en forståelse for zooverden. I løbet af året skal du bl.a. arbejde i Giraf-, Næsehorn- og Tigerstaldene og deltage i den daglige aktivering/fodring af bavianer, ulve og lemurer.

Undervisning er tilrettelagt således, at der vil være en fast ugentlig undervisningsdag i Knuthenborg Safaripark og supplerende teoretisk- og praktisk undervisning på Bindernæs Efterskole.

Hvad enten du gerne vil snuse til uddannelsen som dyrepasserassistent/dyrepasser eller bare gerne vil have et spændende år helt tæt på de vilde dyr, er dyrepasser og vilde dyr-linjen for dig.