blog Bindernæs Efterskole

Følg med i hverdagen på Bindernæs Efterskole og få indblik i alle vores seje linjer og familier. Vi deler nyheder her løbende.

BINDERNÆS EFTERSKOLE SØGER FRISK M/K

Cathrine Petersen

team-motivation-teamwork-together-53958.jpg

Har du lyst til et udfordrende job i efterskolen med masser af glade og forventningsfulde elever og et dynamisk og inspirerende kollegialt fællesskab?

Vi søger en frisk m/k, som sammen med skolens øvrige personale, vil styrke skolens profil som skolen, der har plads til alle – alle der vil!

Vi tilbyder

• et spændene job på en skole med mange muligheder.

• en velorganiseret efterskole med flotte faciliteter og gode forhold.

• et værdifællesskab i tråd med arbejderbevægelsens synspunkter, som vi arbejder ud fra.

• gode muligheder for efteruddannelse.

• et team af 40 dygtige og engagerede kollegaer.

Vi forventer, at du

• har lyst og kompetencer til, at undervise i matematik og andre naturfag.

• har lyst til, at almendanne, præge og udvikle fremtidens samfundsborgere.

• har lyst til at arbejde tværfagligt, hvor fagene integreres i oplevelser og undervisning udenfor

klasselokalet.

• har lyst til at blive en del af efterskolelivets tætte atmosfære, og indgå i tilsynsarbejde i

aften-, natte- og weekendvagter.

• med fordel kan undervise i et linje- eller valgfag.

Hvem er vi

Bindernæs Efterskole er en almen efterskole, med 191 elever fordelt på 8. til 10. klasse. Bindernæs Efterskole er oprettet af 3F afdelinger øst for Storebælt, hvorfor vi forventer, at du har en positiv afklaret holdning til de politiske og samfundsmæssige aspekter i arbejderbevægelsen.

Fås hos forstander Finn Pedersen, tlf.: 30 92 11 70.

Har dette vakt din interesse, ser vi gerne din ansøgning. Ansøgningsfrist er mandag den 5. februar 2018 kl. 9.00. Ansøgningen sendes til info@bindernaes.dk, mrk. Ansøgning.

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og FSL.

Download stillingsopslaget her: