Et unikt sted

Bindernæs Efterskole er for elever, som vil prøve det unikke ved fællesskabet, have masser af gode oplevelser individuelt såvel som i fællesskab med andre – en oplevelse for livet!

Se mere

Danmarks sydligste efterskole

Bindernæs Efterskole ligger i den smukkeste natur på Lolland – i gåafstand til Østersøen og Lalandia Rødbyhavn. Vi ligger ca. 2 km. fra afkørsel 50 på E47-motorvejen og vores område er i en rivende udvikling, da Femern-forbindelsen er vi vores “baghave” dog uden at vi bliver generet af den.

"Alle mennesker på mit efterskole år 19/20, var fantastiske. Lærerene var endnu federe og deres energi, og den kærlighed de gir er fantastisk"

Mads Iversen

E-sportslinjen

Årgang 2019/2020

"Jeg har lært utrolig meget om mig selv, og mine medmennesker på det her fantastiske år."

Theodor Libralesso

Multisportslinjen

Årgang 2010/2021

"Jeg har selv valgt denne efterskole fordi at jeg ville havde en bedre chance for at blive stærkere på at socialisere mig selv mere end jeg gjorde før "

Lucas Christiansen

E-sportslinjen

Årgang 2021/2022

"Jeg valgte denne her skønne efterskole fordi den havde de prioriteter jeg søgte mest… en ridelinje, et stort landskab og super søde lære og elever, og så kunne jeg komme væk hjemmefra. Elsker det valg jeg har taget!”"

Iben Dahl-Larsen

Ridelinjen

Årgang 2021/2022

Vores faciliteter

Vi er en moderne efterskole med plads til 240 elever på 2-4 mands værelser med eget bad og toilet. Vi prøver hele tiden at tilpasse og forny vores faciliter for at give eleverne de fedeste rammer. Vi har alt fra egne dyr/dyrepark til natursø, sportshal og værksteder, hvor eleverne kan udleve deres interesse for linjefaget og samværet til efterskolevennerne.

Se mere