Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Dyrepasser og vilde dyr.jpg

Dyrepasser og vilde dyr

Dyrepasser og vilde dyr er linjen for dig, der elsker dyr, og som er fascineret af zooverden og de vilde dyrs adfærd og trivsel.

 

Dyrepasser og vilde dyr

BINDERNÆS EFTERSKOLE HAR INDGÅET SAMARBEJDE MED KNUTHENBORG SAFARIPARK OM EN DYREPASSERLINJE.

Dyrepasser og vilde dyr er linjen for dig, der elsker dyr, og som er fascineret af zooverden og de vilde dyrs adfærd og trivsel. Du kommer til at stifte bekendtskab med en række af de specielle dyr og dyregrupper man finder i zooverden fra foderdyr som insekter til rovdyr, primater og eksotiske klov- og hovdyr. Du får et praktisk, men også teoretisk kendskab til en række af dyrepassernes forskellige arbejdsrutiner, fodringsteori, sikkerhed, tilsyn af dyr, rengøring og vedligeholdelse af anlæg og derudover en forståelse for zoo-verdenen.

I løbet af året skal du bl.a. arbejde i Giraf-, Næsehorn- og Tigerstaldene og deltage i den daglige aktivering/fodring af bavianer, ulve og lemurer. Undervisning er tilrettelagt således, at der vil være en fast ugentlig undervisningsdag i Knuthenborg Safaripark og supplerende teoretisk- og praktisk undervisning på Bindernæs Efterskole.

Hvad enten du gerne vil snuse til uddannelsen som dyrepasserassistent/dyrepasser eller bare gerne vil have et spændende år helt tæt på de vilde dyr, er dyrepasser og vilde dyr-linjen for dig.

En del af Håndværk & Udeliv-familien 

Håndværk & Udeliv-familien består af elever fra linjerne Håndværk, Mekaniker, Dyrepasser, Ridning og Natur, der overvejende bor på 3 tre mands værelser med eget toilet og bad.

I Håndværk & Udeliv-familien er det vigtigt, at vi har det godt, og sammen laver nogle forskellige sociale- og hyggelige aktiviteter, som du måske ellers ikke ville få set og prøvet. 

På din linje dyrker vi din interesse sammen med andre, der har samme interesse for faget som dig,
for nogle vil det endda betyde, en uddannelsesmæssig prægning på langt sigt.

Årets finale er vores fantastiske lejrskole, der i forsommeren går til Prag. Her besøger vi Europas klart smukkeste by. Efter lejrskolen mangler vi kun de afsluttende prøver og en fantastisk afsluttende uge, hvor vi forhåbentligt vil se tilbage på et skoleår, der har givet en masse oplevelser, udviklet dig personligt og givet dig en masse venner for livet.