Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

pexels-photo-301703.jpeg

Håndværk & udeliv

I håndværk-familien har vi det tilfælles at vi elsker at bruge vores hænder - hvad end det handler om klassisk håndværk i træ, styling eller mekaniker.

Håndværk & UDELIV PÅ BINDERNÆS EFTERSKOLE

I håndværk & udeliv-familien har vi det tilfælles at vi elsker at bruge vores hænder - hvad end det handler om klassisk håndværk i træ, styling eller mekaniker. Hos os er det vigtigt, at vi har det godt, og sammen laver nogle forskellige sociale- og hyggelige ting hvor glæden til håndværk står centralt. 

 

I Håndværk & udeliv familien har vi det til fælles, at vi bruger vores håndværk og teknikker. Denne fælles interesse giver os en unik mulighed for at danne nye venskaber baseret på godt håndværk, stil og kreativitet.

Vi består af tre forskellige linjer, som alle bor på samme gang. I familien er det vores fokus at skabe fællesskab selvom vi har forskellige interesser. Vi spiser sammen hver dag og vi holder vores morgentimer i fællesskab og oftest sammen med sports-familien. Vi er påfamilieture og vi er sammen om hverdagens små og store begivenheder. Det er vores fælles ansvar at holde vores gang og udendørs arealer pæne og indbydende. Der er ligeledes vores alles ansvar, at bruge skolen med respekt og omtanke.

Vi bor sammen på tre mands værelser med eget toilet og bad. Det betyder meget for, familiens trivsel at værelserne fungerer. Er der et værelse som ikke fungerer er der mulighed for, at der kan flyttes rund inden for håndværk-familien. Familielærerne lægger stor vægt på konfliktløsning mellem eleverne når problemerne opstår, fordi vi alle er fælles om, at alle får et godt efterskoleår.

I Håndværk-familien prøver vi en masse aktiviteter du måske ellers ikke ville få set og prøvet. På din valgte linje dyrkes din interesse sammen med andre som har samme interessere som dig. For nogle betyder det, inspiration til uddannelse på længere sigt.

Derudover foretager vi en masse aktiviteter i fællesskab. Som udgangspunkt er familie dagene planlagt ved skolestart, men har netop du en god ide til en tur alle vil have glæde af, er intet mere planlagt end det kan ændres. Vi holder fælles fødselsdage hvor din fødselsdag fejres med sang og en lille gave. 

Før jul er vi en del af skolens store Julebazar, hvor vi laver en masse spændende ting med salg for øje. Vi laver bl.a. jernlysestager, fuglehuse, trænisser, wellnes kurve med hjemmelavet body scrub og shampoo. Styling pigerne laver negle, fletter hår og giver ansigts massage. Overskuddet bruger vi i familien på familietrøjer som bevis på det fællesskab vi har i håndværk-familien. 

Årets lejrskole, afholdes i forsommeren, og går til Prag. Her besøger vi Europas klart, smukkeste by. Efter lejrskolen mangler vi kun de afsluttende prøver samt en fantastisk hyttetur. På hytteturen tændes der op i store grille, der grines, grædes og vi ser tilbage på et skoleår, som har givet en masse oplevelser, personlig udvikling samt en masse nye venner for livet.