Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Krop

KrOP

På KROP skal vi have det sjovt, lærer at tro på os selv - uanset hvad vi har med i bagagen. Vi har alle mulighed for at skabe et godt liv. Det er dit liv og derfor din beslutning.  Du behøver ingen kendskab til nogen af nedenstående emner, da vi sammen vil gennemgå dem. Et år på Bindernæs Efterskole kunne være starten på dit helt nye liv! Vi arbejder ud fra følgende hovedtemaer:

Livsindstilling:

Vi har stor indflydelse på vores dagligdag. Om det bliver en god eller dårlig dag vælge du derfor også selv. Starter du f.eks dagen med, at sige ”øv jeg gider ikke stå op” eller ”øv jeg gider ikke gå tur” – så bliver dagen også derefter. Ved at have fokus på det positive, samt en positiv tilgang til livet, er det nemmere at se glæden i det ting omkring os, såsom vedkommende som smiler til dig, eller fuglenes sang mm.

Vi kommer også omkring tanker og tankemønstre, for derved at blive lidt mere bevidste om os selv, der er ikke to mennesker der er ens. Hvordan tænker du? Er din kop halv tom eller halvt fyldt??

Yoga, bevægelse og motion:

Styrk din krop og den styrker dig. Vores krop skal holde hele livet, så det er vigtigt vi lærer at passe på den og lytte til dens signaler.

Massage, afspænding og drømmerejser:

Vi øger vores kropsbevidsthed gennem massage, afspænding og drømmerejser. Mange unge er opvokset i et hektisk liv, med mange ydre indtryk så som radio, tv, sociale medier, venner, fritidsinteresser o.s.v.

Det kan være hårdt og opslidende altid at skulle forholde sig til masse ydre indtryk. I trygge rammer giver vi kroppen mulighed for, at slappe af gennem massage, afspænding og drømmerejser, så du igen kan blive fyldt med energi og overskud.

Mindfulness:

Mindfulness – Betyder at være fuldt til stede i nuet. Mindfulness er et redskab som b.la. styrker din koncentration, mindsker stress, styrker selvværd.

Kreativitet:

Vi vil igennem skoleåret fordybe os i forskellige kreative projekter. Det er en rigtig god måde at slippe tankerne for en stund.

Personlige mål:

Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleår? Har du nogle personlige mål? Vi skal taler om, at sætte delmål og mål i livet hver i sær. Hvis ikke du ved hvor du skal hen i livet, er det som at sætte sig ind i en taxa uden at kunne sige nogen destination. Dette vil resultere i, at du ender med at kører rundt og rundt i samme spor.