Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Personlig udvikling Efterskole

Familierne er en samling af i alt 11 linjer. Ved optagelsen skal eleverne tage stilling til, hvilken af skolens linjer, de gerne vil være på.

Den personligt udviklende del

Eleverne bor i en af vores 2 familier. Familierne er en samling af i alt 8 linjer, der er samlet efter interesse. Ved optagelsen skal eleverne tage stilling til, hvilken af skolens linjer, de gerne vil være på. Linje-valget er for hele skoleåret, og er afgørende for, hvilken familie man ender med at tilhøre.

I familierne vil der, udover linjefagsundervisning, også bydes på sociale arrangementer, en årlig lejrskole og andre spændende aktiviteter, som er meget forskellige fra familie til familie, da det ofte er meget interesse-orienteret.

Det er desuden vigtigt, at eleverne i alle familier skal præsenteres for klatring, kano, kajak, surf, fitness og ude-livsoplevelser samt have ugentlig motion.

Om aftenen tilbyder vi bl.a. håndbold, svømning, jagttegnsundervisning og ikke mindst klub-aften, som det er frivilligt at tilmelde sig, på tværs af alle familier.