Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Skolepenge og depositum

Når depositumet er indbetalt, og du har modtaget skolens skriftlige accept er du endelig optaget. Kontakt os for at høre nærmere.

Skolepenge og depositum - BINDERNÆS EFTERSKOLE

DEPOSITUM

Der opkræves et depositum på kr. 1.500,- efter du har været til informationsmøde på skolen. Når depositumet er indbetalt, og du har modtaget skolens skriftlige accept er du endelig optaget.

SKOLEPENGE

Prisen for et efterskoleophold i 2015/16 er kr. 2.095,- pr. uge. og i 2016/17 på kr. 2145,- pr. uge. 

Prisen dækker alt omkring opholdet på skolen undtagen transportordningen, lommepenge, udlæg/regninger og evt. deltagelse i jagttegn, hvorfor der skal betales særskilt herfor. 

STATSSTØTTE

Skolen søger statstilskud til efterskoleopholdet, hvis størrelse er afhængig af husstandens indkomst og formueforhold to år forud for skoleårets start. Højeste – og laveste statsstøtte er p.t. 1.182,- og 569,- pr. uge. Ring til skolens kontor på tlf. 54 60 40 40  og få lavet en beregning af statsstøtten.

PRIS FOR OPSTALDNING AF HEST

Prisen for opstaldning af egen hest er for skoleårene 2015/16 samt 2016/17 kr. 1200 pr. måned. Opstaldning vil blive opkrævet særskilt.

ANSØGNINGSSKEMAER M.M.

Ansøgningsskemaer til statsstøtte og andre vigtige informationer udsendes fra skolen senest i juni måned før skolestart.

ETIK OG KONTRAKT

Bindernæs Efterskole følger Efterskoleforeningens anbefalinger og regler for efterskolekontrakter - se Etik og Kontrakt her

Alle ovenstående priser er med forbehold for evt. reguleringer. Siden vil løbende blive opdateret ved ændringer.