Skolepenge og depositum

Når depositumet er indbetalt, og du har modtaget skolens skriftlige accept er du endelig optaget. Kontakt os for at høre nærmere.

Skolepenge og depositum - BINDERNÆS EFTERSKOLE

DEPOSITUM

Der opkræves et depositum på kr. 1.500,- efter du har været til informationsmøde på skolen. Når depositumet er indbetalt, og du har modtaget skolens skriftlige accept er du endelig optaget.

SKOLEPENGE

Prisen for et efterskoleophold i 2019/20 er kr. 2.295,- pr. uge, og i 2020/21 på kr. 2.345,- pr. uge.

Prisen dækker alt omkring opholdet på skolen undtagen transportordningen, lommepenge, udlæg/regninger og evt. deltagelse i jagttegn, hvorfor der skal betales særskilt herfor.

STATSSTØTTE

Skolen søger statstilskud til efterskoleopholdet, hvis størrelse er afhængig af husstandens indkomst og formueforhold to år forud for skoleårets start. Højeste- og laveste statsstøtte er p.t. kr.  1.229,- og 592,- pr. uge. Ring til skolens kontor på tlf. 54 60 40 40  og få lavet en beregning af statsstøtten.

Pris for obligatorisk transportordning

Skolen har en obligatorisk transport-ordning der indebærer at eleverne bliver transporteret hjem i skolens egne busser i transportweekenderne og helligdagsferierne. For dette opkræves forældrene et beløb sammen med de ordinære skolepenge, der fastsættes ud fra bopælsadressen. Der opkræves for 19 hjemrejser i løbet af året, og busserne kører ca. 22 gange i et skoleår. Transportordningen er obligatorisk for elever fra Lolland, Falster og Sjælland. Der gælder særlige regler for elever fra Bornholm, Fyn og Jylland. Spørg altid skolen, hvad der gælder for Jer, og evt. hvad det koster. Årsplan og buskøreplan udleveres ved skoleårets begyndelse.

PRIS FOR OPSTALDNING AF HEST

Prisen for opstaldning af egen hest er for skoleårene 2019/20 samt 2020/21 kr. 1.250,- pr. måned.

ANSØGNINGSSKEMAER M.M.

Ansøgningsskemaer til statsstøtte og andre vigtige informationer udsendes fra skolen senest i juni måned før skolestart.

ETIK OG KONTRAKT

Bindernæs Efterskole følger Efterskoleforeningens anbefalinger og regler for efterskolekontrakter - se Etik og Kontrakt her

Alle ovenstående priser er med forbehold for evt. reguleringer. Siden vil løbende blive opdateret ved ændringer.