Besøg os

Inden endelig tilmelding til Bindernæs Efterskole & Fri Fagskole skal du have været til enten et Informationsmøde, Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, hvor forstanderen vil fortælle om skolen, og du kan høre mere om de muligheder Bindernæs Efterskole & Fri Fagskole kan tilbyde samt hvilke forventninger vi har til dig. Vores nuværende elever vil vise rundt på skolen og samtidig fortælle lidt om deres hverdag og fællesskabet.

Efterskolernes Dag

Vi inviterer alle interesserede til at kigge forbi til åbent hus på Efterskolernes Dag søndag den 29. september 2024 fra kl. 10:00 – 17:00. Der vil der være aktiviteter i hal, klasselokaler, på værkstederne og mulighed for at stille uddybende spørgsmål også omkring tilmelding, ledige pladser og økonomi. Efter besøget vil I kunne tage stilling til, om Bindernæs Efterskole skal danne rammen om et fantastisk efterskoleår.

Forstander Finn Pedersen byder velkommen og fortæller mere om efterskolelivet på Bindernæs i auditoriet både kl. 10.00, kl. 11.30, kl. 13.00, kl. 14.30 og kl. 16.00.

Tilmelding til Efterskolernes Dag er ikke nødvendig inden ankomst, dog vil en tilmelding hjælpe os i bestræbelserne på at lave et program, hvor vi har tid til, at tale med alle fremmødte.

Tilmeld dig

Efterskolernes Dag

Informationsmøde

Vi afholder flere informationsmøder i løbet af året, hvor forstanderen vil fortælle om Bindernæs Efterskole & Fri Fagskole og hvad I vil kunne forvente af et skoleår samtidig vil linjelærerne gerne høre mere om dig og nuværende elever vil vise jer rundt på skolen samtidig med at de fortæller om deres hverdag og fællesskabet.

Herefter vil du kunne tage stilling til, om Bindernæs Efterskole & Fri Fagskole skal danne rammen om et fantastisk skoleår.

Til de kommende efterskoleår er der venteliste på enkelte linjer. Se på efterskolerne.dk om vi har ledige pladser. Har vi ikke plads på den ønskede linje og årgang, kan du i stedet blive optaget på venteliste. Kontakt skolen for yderligere information.

Tilmeld dig

Informationsmøde

Her er plads til alle - alle der vil

Bindernæs Efterskole & Fri Fagskole er for elever, som vil prøve det unikke ved fælleskabet, have masser af gode oplevelser individuelt såvel som i fællesskab med andre – en oplevelse for livet!

 

X