Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Er du vores nye Dyrepasserlærer på Bindernæs Efterskole? 

blog Bindernæs Efterskole

Følg med i hverdagen på Bindernæs Efterskole og få indblik i alle vores seje linjer og familier. Vi deler nyheder her løbende.

Er du vores nye Dyrepasserlærer på Bindernæs Efterskole? 

Cathrine Petersen

Vi søger med snarligst tiltrædelse en dyrepasser eller landmand med erfaring i dyrehold og lyst til at undervise vores dyrepasserelever samt at varetage pasningen af skolens dyrehold, som til dato primært består af gamle danske husdyr. 

37397812_1875381295841204_7338865658681098240_n.jpg

Dyreholdet og anlægget er ikke færdigudviklet, så du vil have mulighed for at være med til at præge udviklingen, når blot den går imod det ”gamle Danmark”. Du vil som dyrepasserlærer have det overordnede ansvar for skolens dyrehold, men skal arbejde i team sammen med tre kollegaer. 

For skolens dyrepasserelever har vi et samarbejde med Knuthenborg Safaripark og Krokodille Zoo, hvor vores elever er i praktik på skift året igennem. 

Du vil få tildelt andre opgaver som f.eks. vagt/tilsyn på skolen, undervisning i andre fag, har du buskørekort vil elevtransport være en mulig opgave og ellers finder vi i fællesskab den rigtige mængde opgaver. 

Vi forventer at du er eller vil blive bosat i området. Skolen kan stille en bolig til rådighed. 

Hvem er vi? 

Bindernæs Efterskole er en almen efterskole med 200 elever fordelt på 8. til 10. klassetrin på meget forskellige linjer. Vi tilbyder alt fra Styling, E-sport, Idræt, Håndværk, Natur, Ridning til Dyrepasning. 

Vi har gode faciliteter og er en skole i fremdrift. Vi er oprettet af 3F og har derfor stærk tilknytning til arbejderbevægelsen. 

Vi har plads til alle – alle der vil! 

Yderligere information 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte forstander Finn Pedersen, tlf. 30 92 11 70. Se også gerne på vores hjemmeside www.bindernaesefterskole.dk 

Har dette vakt din interesse og har du mod og lyst på at være en del af et fantastisk fællesskab, så send din ansøgning til fp@bindernaes.dk, mrk. ”Ansøgning” senest onsdag den 25. juli 2018. Samtaler vil blive holdt fredag den 27. juli 2018. 

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.