cirkus

Skærmbillede 2019-02-20 kl. 10.34.28.png

Familiecirkus i uge 27, 2019 Bindernæs Efterskole

Familiecirkus er for børn, forældre, venner og bedsteforældre, der ønsker en aktiv ferie med artisteri, cirkus og musik og hyggeligt samvær med skønne mennesker.

Der undervises bl.a. i ethjulet cykel, diablo, domer, jonglering, line, klovneri, akrobatik, lasso, fakir, dans og cirkusmusik.

Der er workshops for alle aldre og udover det faglige indhold byder ugen også på udflugter, klatring og to show-aftener.

Glæd Jer til en uge med mange nye venskaber samt en afsluttende cirkusforestilling, hvor der indbydes gæster fra nær og fjern.

Lyder det som noget for Jer, kan I tilmelde familien via linket til Cirkusferie 2019, der afholdes på Bindernæs Efterskole, Rødby Havn i uge 27 (29. juni - 5. juli).

Hver familie bliver indkvarteret på eget værelse med bad og toilet, og der serveres mad: morgen, formiddag, frokost, eftermiddag, aften.

Vi starter med indkvartering, aftensmad og fælles velkomst i hallen. Der vil dagligt være morgensamling, workshops og ugen afsluttes med forestilling og gallamiddag for indbudte gæster (naboer, familiemedlemmer og venner).

Glæd Jer til en fantastisk familieferie med cirkus på plakaten - Vi glæder os til at se jer !

Priser: voksne 3700 kr., Børn 5-18 år 1.700 kr. Børn 0-4 år gratis. Ved tilmelding, bliver der udsendt opkrævning af depositum.

TILMELDING

Navn *