pexels-photo-841228.jpeg

esport

BINDERNÆS EFTERSKOLE ER STOLTE AF AT PRÆSENTERE DE ALLER SEJESTE LINJER: VI TILBYDER ALT FRA RIDNING, HÅNDVÆRK, DYREPASSER, ESPORT, IDRÆT OG MEGET MERE

Esport

Hovedelementerne på E-sport linjen på Bindernæs er LOL og CS:GO, og hvad der i skoleåret er populært blandt elever. I faget vil du blive trænet i at dygtiggøre dine taktikker i spillet, samt et højt niveau at samarbejde med dine kammerater på.

Forudsætningen for at dyrke E-sport på Bindernæs er en sund livsstil, målt på motion og kost. Linjen er derfor sammensat af lige dele: - Spilforståelse - Taktisk træning - Net-adfærd - Twitch - Fysisk træning - Sund kost. Alle punkterne er på skemaet hver uge.

Holdet besøger to store events, som de selv har indflydelse på, og der spilles kampe og arrangeres LAN party. På skolen skal man medbringe egen computer, for at få størst udbytte af undervisningen, da skolen udelukkende har almindelige computer.

En del af Sport & Styling-familien

Sport & Styling-familien består af elever fra linjerne Idræt, E-sport og Styling, der overvejende bor på 3 tre mands værelser med eget toilet og bad.

I Sport & Styling-familien er det vigtigt, at vi har det godt, og sammen laver nogle forskellige sociale- og hyggelige aktiviteter, som du måske ellers ikke ville få set og prøvet.

På din linje dyrker vi din interesse sammen med andre, der har samme interesse for faget som dig,
for nogle vil det endda betyde, en uddannelsesmæssig prægning på langt sigt.

Årets finale er vores fantastiske lejrskole, der i forsommeren går til Prag. Her besøger vi Europas klart smukkeste by. Efter lejrskolen mangler vi kun de afsluttende prøver og en fantastisk afsluttende uge, hvor vi forhåbentligt vil se tilbage på et skoleår, der har givet en masse oplevelser, udviklet dig personligt og givet dig en masse venner for livet.