Kontakt os

Brug formularen og skriv til os. Vi svarer hurtigst muligt :-)

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

pexels-photo-917494.jpeg

Udeliv på Bindernæs Efterskole

I Udelivs-familien har vi det til fælles, at vi elsker at leve livet udendørs. Vi har en fælles interesse i naturen og det fri.

UDELIV PÅ BINDERNÆS EFTERSKOLE

I Udelivs-familien har vi det til fælles, at vi elsker at leve livet udendørs. Vi har en fælles interesse i det fri, hvilket giver en unik mulighed for nye venskaber baseret på aktiviteter i naturen.

Vi består af 3 forskellige linjer, der bor i samme område. Vi spiser sammen og holder vores morgentimer i fællesskab. Vi har i fællesskab ansvaret for at holde det område vi bor og i øvrigt anvender pænt og indbydende.

Vi bor sammen på overvejende tre mands værelser med eget bad. Kan vi ikke få værelset til at fungere er det internt i familien vi har mulighed for at flytte rundt. Vi går meget op i de problemer, der nødvendigvis opstår med så mange teenagere i samme familie, løses i familien.

I familien prøver vi en masse aktiviteter du måske ellers ikke ville få set og prøvet. På din valgte linje dyrker vi din interesse sammen med andre, der interesserer sig for det samme. For nogle vil det endda betyde en uddannelsesmæssig prægning på langt sigt.

Derudover foretager vi en masse aktiviteter i fællesskab. Vi skal f.eks. på kanotur på Maribosøerne samt i Danmarks varmeste badevand ved Albuen ud for Nakskov. Vi skal klatre på vores klatretårn, besøge Stevnsfortet og Møns klint, vi skal på cykelture i lokalområdet, endda helt til Maribo Naturskole med indbygget overnatning 19 km fra Bindernæs. Vi skal på friluftstur til den nedlagte grusgrav i Nr. Vedby, hvor et spændende natteløb er en del af programmet.

Før jul er vi en del af skolens store Julebazar, hvor vi laver en masse spændende ting med salg for øje. Vi laver bl.a. syltetøj, dekorationer og forskellige kager som vi sælger. Overskuddet bruger vi på vores minilejrskole, der går til Silkeborg. Her vil vi bo i det skønne område i Kompedal Plantage. Naturholdet vil bl.a. se kronvildt fra et særligt udsigtstårn og se en del af det nyoprettede Skjern Å. Ridepigerne skal til hingstekåring i Herning imens håndværkerne bl.a. skal se speedway-banen i Vojens.

Årets finale er vores fantastiske lejrskole, der i forsommeren, går til Prag. Her besøger vi Europas klart smukkeste by. Efter lejrskolen mangler vi kun de afsluttende prøver og en fantastisk afsluttende uge, hvor vi forhåbentligt vil se tilbage på et skoleår, der har givet en masse oplevelser, udviklet dig personligt og givet dig en masse venner for livet.